4 перших кроки, які варто зробити після заручин

Часто після втихомирення бурхливих емоцій, що супроводжують заручини, наречені губляться і не знають, що ж робити далі. З чого почати підготовку до одного з найважливіших днів вашого життя? Рекомендую, в першу чергу, подбати про наступні пункти.

1. Повідомити родичів та друзів

Завдяки соціальним мережам сьогодні дуже легко швидко ділитись новинами зі свого життя, проте особистий дзвінок близьким людям – завжди краща ідея, вони будуть раді почути таку важливі звістку від вас особисто. Це також буде першим кроком у складанні списку весільних гостей, адже допоможе зрозуміти дві речі: по-перше, хто насправді має для вас найбільше значення, і, по-друге, хто зможе прийти на ваше свято.

2. Найняти весільного організатора

Якщо ви мрієте про ідеальне весілля, де кожна деталь буде врахована та проконтрольована, і при цьому хочете уникнути зайвих хвилювань, стресів, поспіху, побоювань та додаткових навантажень на своїх близьких – довірте організацію весілля професіоналам. Раціонально вибрати організатора швидше, ніж усіх інших підрядників, адже саме він зможе порекомендувати вам найкращих у весільній сфері, підкаже, як уникнути зайвих витрат та забезпечить іншими цінними порадами. Коли вже ви довіряєте організацію свого свята агентству – почерпніть максимум з цього цінного ресурсу!

3. Узгодити дату весілля з бенкетним залом

Як це не парадоксально, часто наречені поспішають вибрати якусь особливу дату весілля, яка, наприклад, може співпадати з днем їхнього знайомства чи датою вінчання батьків одного з них, не думаючи про те, що, цілком ймовірно, найкращі бенкетні зали уже будуть заброньованими на цей день. Тому, поміркованим парам варто спершу вибрати ресторан, у якому їм хотілося б відсвяткувати своє весілля, а вже потім вибрати дату з тих, які в бенкетному залі ще вільні.

4. Скласти бюджет

Перед тим як пірнути з головою у приємні клопоти вибору мережива, декору, обручок та кортежу, потрібно встановити ліміт весільних витрат. Наречені повинні дійти спільної згоди щодо того, яку суму вони готові витратити на святкування, а також, чи можуть вони розраховувати на фінансову допомогу з боку своїх сімей. Безперечно, ця не найприємніша розмова для часу передвесільної ейфорії, проте – одна з найважливіших.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі