Кілька способів боротьби з після весільним затишшям

Отже, чим молодята займаються після весілля, коли такий довгоочікуваний, бажаний та хвилюючий день наступив і минув? Місяці ретельного планування та відповідальний підхід до організації  допомогли створити незабутнє свято вашого кохання, і тепер, швидше за все, ви здивовані наявністю моря вільного часу! Що ж, незважаючи на те, що напружена праця з підготовки найбільш грандіозного свята вашого життя залишилась позаду, попереду в молодої сім’ї  ще багато речей, вартих часу, уваги та зусиль. Врешті решт, саме у ваших руках відповідальність за те, щоб після весільне затишшя не переросло у побутову рутину! Ось кілька порад, які допоможуть залишатись в тонусі і почати сімейне життя приємно та активно.

Насолоджуйтесь медовим місяцем

Найцікавіша та найприємніша подія, якої ви можете з нетерпінням очікувати після одруження – це, звісно, весільна подорож! Традиційно більшість пар, відправляються в медовий місяць відразу через кілька днів після одруження, проте, останнім часом насичений ритм життя, робочі моменти та інші індивідуальні фактори сприяють відтермінуванню весільної поїздки на кілька тижнів, а то й місяців вперед – до більш сприятливого, спокійного періоду. Якщо й ви відноситесь до пар, які роблять такий вибір, у вас є чудова можливість ретельно спланувати свою найпершу спільну подорож у статусі чоловіка та дружини, приділивши увагу кожній деталі та наповнивши змістом кожну мить, проведену разом у вашому райському куточку. Однією з переваг такого вибору є нагода якісніше та уважніше підійти до вибору локації, місця проживання, атракцій та інших важливих аспектів подорожі, оскільки не буде необхідності планувати медовий місяць паралельно з весіллям, безумовно, приділяючи другому значно більше уваги. А окрім того, так приємно почати сімейне життя з підготовки чогось такого важливого та значимого для вас обох, коли вже ніщо інше не відволікає.

Надішліть листи подяки

Хороша ідея, яка лише набуває популярності у нас – це надсилання листівок вдячності гостям, які розділили з вами радість одруження. У них ви можете подякувати родичам, друзям та колегам за їхню присутність поряд у такий важливий день та, звісно, за їхні подарунки та щирі слова привітань. Справляє враження, коли до підготовки листів подяки молода пара підходить з такою ж скрупульозністю, як і до виготовлення запрошень. Також гармонійно виглядає, коли ці листівки по стилю прив’язані до тематики вашого весілля. Окрім картки зі словами подяки, в конверт можна вкласти кілька фото з вашого весілля, адже кожен очікує на весільні фото і не відмовиться від знімку з молодятами на пам’ять про такий особливий день. Якщо у вас немає часу бавитись з поліграфією та роз друком фото, замовте шаблон листівки у графічного дизайнера та розішліть своїм гостям через електронну пошту, вклавши у мейл кілька цифрових фотографій!

Будуйте плани на майбутнє

Доволі часто після весілля молодятам здається, що їм більше немає чого чекати, до чого готуватись і вони помалу потопають у щоденній рутині. Особливо, якщо ви поїхали у весільну подорож відразу після самого весілля, тож навіть на медовий місяць чекати не довелось. Проте, недарма кажуть, що кохати – не означає дивитись один на одного, кохати – це дивитись в одному напрямку. Отож, для того, щоб йти по житті рука в руку, варто визначити напрям руху. Будуйте плани, ставте цілі, генеруйте ідеї, плекайте спільні мрії. Придумайте, якою буде ваша перша сімейна покупка, як святкуватимете першу річницю весілля, куди поїдете в наступну подорож, спробуйте уявити, яким життям хочете жити через десять, двадцять, п’ятдесят років: скількох дітей ви хотіли б мати, у якому місті проживати, збудувати дім чи купити трейлер для подорожей, зібрати бібліотеку чи доглядати трояндовий сад? Усвідомлення спільної мети допомагає йти поруч навіть у найважчі часи, адже так не хочеться сходити з спільно обраного шляху і відмовлятись  від здійснення такої бажаної мрії.

Потоваришуйте з іншими молодими сім’ями

Якщо після завершення шаленої весільної підготовки ви знуджені спокійними, розміреними,  передбачуваними сімейними буднями, спробуйте знайти та потоваришувати з іншими новоспеченими подружжями. Швидше за все, кілька таких пар точно знайдеться в вашому оточенні: серед колег, сусідів, родичів, а може, навіть, серед друзів. Відчуття перебування «в одному човні» безперечно зблизить вас та допоможе знайти спільні теми для обговорення. Спершу можете зустрічатись разом, а потім і розділятись на групи: чоловіки у паб, жінки – у спа. У цьому оточенні  кожен з вас зможе отримати потрібну допомогу та підтримку у сумнівні часи, адже усвідомлення того, що ваша сімейна рутина чи дрібні подружні конфлікти не є унікальними, додасть сил та ентузіазму рухатись вперед з вірою у те, що все буде добре. Окрім того, таким чином ви зможете розширити своє коло соціальних зв’язків, знайти нових друзів, розширити кругозір та помітити нові можливості для росту та розвитку, що завжди є бажаним та позитивним результатом!

Повірте, сімейне життя насправді може бути дуже цікавим, насиченим та різноманітним, якщо ви обоє працюватимете над його змістовністю, не сприйматимете один одного як належне та ніколи не опускатимете рук!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі