Як спланувати особливе, неповторне та бездоганне весілля

Ви плануєте весілля наступного року? Якщо так, то, напевно, ви вже глибоко заклопотані плануванням ідеальної церемонії та фантастичного прийому. Звісно, ви не хочете, щоб таке особливе для вас дійство загубилось поміж численних однотипнихвесільних церемоній, і, так само, не хочете, щоб ваше весілля було схоже на весілля ваших друзів чи родичів, що також планують поєднати серця наступного року. Як же бути певним того, що ваш весільний день буде креативним, особливим і досконалим?Ось вам декілька порад.

Ручна робота та креативність

Одною з важливих речей,які вам потрібно буде зробити при підготовці до весілля, є надсилання запрошень. Більшість парзамовляють їх у поліграфістів, проте, існує ще один варіант, який, безумовно, допоможе вам виділитись поміж інших. Ви можете самі зробити запрошення своїми руками або, принаймні, замовити запрошення ручної роботи, з використанням мережива, сушених квітів та інших нестандартних елементів. Звісно, таким чином ви берете на себе багато додаткової роботи, але привернете увагу і, будьте певні, що саме ваші весільні запрошення родичі зберігатимуть багато років, як маленьку згадку про ваш направду особливий день. Також, чудово було б підписати їх своєю рукою, адже в час стрімкого розвитку цифрових технологій ми звикли отримувати в електронному чи друкованому варіанті більшість повідомлень, а текст написаний від руки потішить усвідомленням того, що запрошення підписували з думкою про конкретну особу. Погодьтесь, кожному з нас подобається почуватись важливим, особливим, і, безперечно, бажаним гостем.

Незабутня локація

Високоймовірно, що ви вже давно роздумуєте над місцем для проведення шлюбної церемонії і, можливо, вже навіть зупинили свій вибір на одній із них. Проте, важливо зрозуміти, що насправді тут є безліч неповторних варіантів. Ви не повинні одружуватись в храмі, вам навіть не обов’язково робити це в приміщенні. Замість цього можна повінчатись на скелі, на пляжі або в квітучому саду. Це цілком і повністю залежить від вас та від компетентності вашого весільного організатора. При правильному плануванні і наявності потрібних дозволів можна одружитись практично в будь-якому місці. Нещодавно двоє любителів морського світу взяли шлюб прямо під водою! Не відмовляйте собі у можливості бути особливими. Переконайтесь, що вибрали найдивовижніше місце для того, щоб сказати найважливіше в житті «так».

Маленькі деталі

Є безліч деталей, які зроблять ваше весілля абсолютно унікальним. Наприклад, ви можете стилізувати столи на своєму бенкеті таким чином, щоб вони виділялися. Ви можете вибрати маленькі аксесуари для столу, які виготовлять на ваше замовлення. В зоні привітань чи танцювальному залі можна розмістити мольберт з фотографіями з ваших подорожей, дитячих знімків або якихось особливих ключових моментів ваших відносин. Багато неповторних ідей можна знайти в Інтернеті і вони точно виправдають себе, закарбувавшись в пам’яті ваших гостей. Як ще один цікавий варіант, можна виготовити коктейльні серветки з монограмою: якщо вони будуть паперові, гості можуть забрати таку з собою на згадку про ваше весілля, якщо ж це будуть тканинні серветки, ви можете їх зберегти і використовувати щоразу на родинних святкуваннях, як нагадування собі про день, коли ви стали сім’єю.

Фото-бокс

А також, нарешті, про чудову новинку на весільному ринку. Розмістіть на території проведення святкування фото-бокс – кабінку, де гості можуть зробити фото і відразу роздрукувати його, з датою та вашими іменами в кутку, як приємне нагадування про цей щасливий день і свою дотичність до нього. Адже усі учасники свята завжди з нетерпінням очікують готовності весільних фотографій, а ця атракція дозволить кожному забрати з собою цікаве, нестандартне, щире фото з весілля негайно!

Не бійтесь експериментувати та бути особливими. Творіть сміливо свій великий день в своїй уяві й наяву. Нехай ваше весілля пройде бездоганно та неповторно з допомогою цих ідей!

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі