Закоркуйте спогади медового місяця

Відправляючись у весільну подорож зі своїм новоспеченим чоловіком (чи своєю дружиною), на кілька днів чи тижнів ви впадаєте в блаженність, в якій хочеться жити завжди і вічно. Ви насолоджуватиметесь днями безтурботності та відпочинку, користуючись всіма перевагами локації, котру виберете для медового місяця. Не має значення, куди ви вирішите поїхати: чи це буде білосніжний піщаний пляж на березі океану, чи прохолодні засніжені гори, – ви будете щасливі, адже ви разом. Тож як можна закоркувати ці відчуття назавжди?

Кожного день вашого медового місяця, куди б ви не йшли, записуйте на поштовій листівці, що ви робили в цей день. Ви катались верхи по пляжу або вийшли на вершину гори? Ви відвідали найкращий ресторан, порекомендований місцевими жителями? Чи влаштували пікнік на виступі скелі? Незалежно від того, що ви робили, навіть якщо ви залишалися в ліжку весь день, задокументуйте його з докладною інформацією про те, чим ви займались, дату та ціну того, що ви робили.

Так багато деталей

Написавши дату, заняття і ціну, ви зможете озирнутися назад через багато років і в подробицях згадати, як колись проводили час. Матимете змогу показати своїм дітям і внукам, що ви зробили, щоб відсвяткувати любов, яку обоє поділяєте. Як цікаво буде оглянутися на 50 років в минуле і побачити, як ви колись розважались та відпочивали, та прослідкувати зміну ціни на ці речі чи заняття. Окрім того, можна зробити це сімейною традицією для усіх майбутніх відпусток та дитячих канікул, адже спогади – це так безцінно. Тільки не забудьте підписати їх!

Підготуйтесь

Насправді підготовка до втілення цього задуму не займає багато часу, проте допоможе вам зберегти зусилля та уникнути зайвих клопотів, хай навіть дрібних. Очевидно, що вам не захочеться йти на пошту під час медового місяця, тож купіть поштові марки заздалегідь, ще вдома перед поїздкою. Скоріш за все, поштові листівки можна буде знайти у будь-якому сувенірному магазині в місті вашого перебування, тож просто купіть листівок на кожен день. Більш, ніж ймовірно, ви зможете відправити їх по закінченні вашого перебування, просто залишивши адміністратору на рецепції готелю (не забудьте приклеїти марку!) Вже через кілька днів після повернення ваші листівки наздоженуть вас вдома.

Повеселіться

Переконайтеся, що вам подобається те, що ви пишете. Будьте багатослівні та щасливі у своїх висловлюваннях. Намалюйте маленькі малюночки, примітивні портретики один одного, смайлики або символи, зрозуміли лише вам двом. По черзі підписуйте листівки або підписуйте кожен свою, адресуючи їх один одному, щоб, після повернення додому, з нетерпінням чекати на свою пошту. Хто не любить отримувати справжніх листівок? Окрім отримання самої лише картки з милими серцю краєвидами, також матимете змогу почитати веселий відгук про те, чим ви займались з точки зору вашої половинки. 

Майструйте з ними

Якщо у вас є і талант, то як тільки повернетесь додому, не забудьте зробити щось хитромудре і цікаве з вашими неповторними сувенірами. Створіть свій неповторний скрап бук. Якщо хочете, зв’яжіть х разом і перетворіть у книжечку (попередньо заламінувавши, щоб вони залишались яскравими протягом багатьох років). Або вклейте їх у фотоальбом разом з фотографіями з весільної подорожі. Ви буквально створили свою власну книгу! Хіба не круто?

Хто б міг подумати, що листівки можуть бути такими чудовими речами щоб взяти з собою у медовий місяць? Звісно, ми думаємо про них, коли їдемо у відпустку з сім’єю, надсилаємо родичам чи друзям, щоб показати, що думаємо та пам’ятаємо про них, проте у весільній подорожі зосередьтесь один на одному та на збереженні спільних спогадів про щасливий початок вашого спільного шляху.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі