Після весілля: сімейні інвестиції для спільного майбутнього

Отже, ви одружились і стали сім`єю. Скоріш за все, завдяки весільним гостям, які розділили з вами радість одруження, у вас з`явилась певна сума коштів, які саме час використати з користю для спільного майбутнього добробуту. Ось кілька підказок для створення сімейних інвестицій.

Нерухомість

Інвестиції на ринку нерухомості завжди вважаються розумним ходом для тих, у кого є вільна кругленька сума. Купіть маленьку квартиру, здавайте її в оренду і отримуйте стабільний пасивний дохід! Це джерело надходження коштів може навіть дозволити вам зробити перерву у роботі, поїхати подорожувати або ж змінити сферу діяльності, що тимчасово може знизити ваші доходи, та при цьому залишатись на плаву. Нерухомість рідко знецінюється, тож у разі потреби в грошах ви будь-коли зможете продати її за більшу ціну, ніж витратили на придбання, і залишитись у виграші.  Або ж, у далекому майбутньому можете подарувати це житло одному зі своїх нащадків – чому б не починати думати про майбутні покоління вже зараз?

Цінні метали

Якщо ж сума, якою ви володієте після весілля недостатня для придбання нерухомого майна, не варто опускати рук. Золото є всесвітньою валютою і тому варте вкладення грошей. Фізичне золото широко доступне у вигляді монет або злитків у будь-якому банку. Якщо ж ви хочете інвестувати в золото не тільки у фінансовому, але й естетичному плані – спробуйте купити старі золоті монети, що поєднують в собі монетарну та історичну цінність. У випадку, якщо цей варіант інвестицій видається вам цікавим, витратьте час на ознайомлення з минулими та прогнозованими ринковими коливаннями  і дійте відповідно.

Вино

Відомо, що вкладення у вина вищих сортів – хороше джерело отримання додаткових доходів. Вишукані вина є цінним товаром і предметом інтересу любителів благородних напоїв, охочих зробити вигідні інвестиції. Найбільш затребувані види зазвичай розливаються у невеликі партії – що складаються із максимум 20 пляшок – і саме ця невідповідність між попитом і пропозицією, власне, робить прекрасні вина настільки цінними.  Якість хорошого вина зростає з плином часу, як і його вартість. Тому потенційні інвестори повинні зважати на кількість часу, необхідну для отримання прибутків. На думку експертів, для створення успішного інвестиційного підприємства, потрібно інвестувати у вино близько $ 10,000. Якщо ця сума здається вам захмарною, почніть регулярно купувати пляшки хорошого вина і таким чином помаленьку вибудовувати власну колекцію. Але пам’ятайте: будь-яке вино, що ви купуєте з метою колекціонування, не призначене для того, щоб його випили (принаймні, ви).

Мистецтво

Безперечно, твори мистецтва володіють неабияким потенціалом для створення капіталу. Ігри з мистецтвом можуть бути надзвичайно складними, тому дуже важливо присвятити час дослідженню даного сектору перед тим, як вкладати в це гроші. Відвідайте галереї та аукціони, щоб визначити свої вподобання та антипатії, і отримати розуміння, що продається, а що ні. Немає сенсу інвестувати у роботи, які не до душі вам самим, адже до того часу, поки знайдеться на них достойний покупець, саме вам доведеться їх споглядати, і, окрім цього, важко прорекламувати комусь те, що вам насправді не подобається. Купуйте речі, що апелюють до вашого смаку або інвестуйте у відомих місцевих митців.

Підписатися
Сповістити про
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі